Visste du att...

Oneplus 9-serien lanseras 23 mars

Oneplus 9-serien lanseras den 23 mars

Oneplus 9-serien kommer enligt rykte att innehålla flera olika telefoner och tillsammans med Hasselblad vässas kameraupplevelsen.

23 mars klockan 15.00
Det är då det händer, det är då som nästa generation Oneplus meddelas via ett digitalt lanseringsevenemang – det nya normala nu för tiden.

Oneplus 9-serien sägs erbjuda flera genombrott inom mobilfotografering och samlar Oneplus kombination av förstklassig hårdvara och snabb programvara med Hasselblads fotograferingsexpertis. Resultatet blir det mest avancerade Oneplus-kamerasystemet hittills.

Oneplus 9-serien kommer att använda en anpassad Sony IMX789-sensor för den största och mest avancerade huvudkamerasensorn någonsin på en Oneplus-enhet. Med 12-bitars färgdjup blir det upp till fyra gånger mer färgstarkt än tidigare, vilket ger mer dynamiska och livfulla färger i bilder och ger professionella fotografer mer utrymme för ytterligare postproduktion. Hasselblad Camera for Mobile kommer också att erbjuda förbättrad HDR-videoinspelning, samt stöd för att filma 4K 120 Hz-video och möjliggöra 120 Hz-avbildning.

Oneplus 9-seriens globala lanseringsevenemang streamas online den 23 mars kl. 15 CET på Oneplus hemsida.

Inte en Oneplus 9.