Visste du att...

Vermintide 2 fyller år idag och firar med datum för nytt innehåll

Hipp hipp hurra!

Svenska Warhammer Vermintide 2 fyller tre år och firar det med att utannonsera lanseringsperiod för nytt innehåll.

Choas Wastes
I oktober firade Fatshark att Vermintide-serien fyllde fem år. Det har kommit två spel, det första 2015 och det andra 2018. Idag är det tre år sedan uppföljaren såg dagens ljus och det firas med en tillfällig nivå och dubbel XP – på Steam. Det är nämligen där som tre år infaller idag, Xbox och Playstation släpptes senare.

För att fira ordentligt passade Fatshark på att meddela när det tidigare utannonserade Chaos Wastes kommer att släppas, eller ungefär när det kommer släppas. Någon gång under april är det som gäller. Knappast första april, det vore ett udda datum av självklara anledningar så någon gång mellan 2-30 april kort och gott. Inget nämns om när det kommer till konsol i nuläget.