Visste du att...

GDC 21 blir även det ett digitalt event

gdc 2019

GDC 21 blir digitalt

Det var nog inte helt oväntat att även sommarens GDC skulle bli ett digitalt event.

Juli 19-23
GDC ändrade sin vanliga mars-mässa till sommaren för att ge Covid lite tid att ebba ut, men arrangörerna har likt många andra fått inse att det inte funkar och har meddelat att årets mässa blir digital. Om vaccin räddar oss kan vi ganska säkert förvänta oss att GDC är tillbaka i Moscone Center i mars 2022.

”For the health and safety of our attendees, staff, speakers, and sponsors in response to the COVID-19 pandemic, GDC 2021 will be held as an all-digital event on July 19-23, 2021.”

För att hålla sitt mars-tempo arrangerar GDC ett digitalt event, vilket är gratis att medverka på, under mars månad. All information om det och om allt som har med GDC att göra hittar du på deras hemsida.

GDC 2018 Fatshark Intel