Visste du att...

Dbrand trotsar Sony och släpper eftermarknadsprylar

Dbrand erbjuder sidpaneler till PS5

Det var inte jättelänge sedan ett företag erbjöd alternativa sidor till Playstation 5, men då slog Sony till och företaget stängde.

Dbrand
Amerikanske Dbrand, som gör klistermärken med mera för att göra till exempel din telefon personlig, syns frekvent via influencer-samarbeten och annat. Nu verkar det som deras advokater har synat om man kan göra sidor till Playstation 5 och de bör ha kommit fram till att det får man göra – annars hade de nog inte släppt sina mattsvarta sidor.

På sidan som du hittar här står det till och med ”Go ahead, sue us”. Vi applåderar dem och hoppas att de har rätt då vi inte gillar att de mest störts plånbok kan köra över de med mindre. *host* Hockeyettan vs Boden *host*

Eftermarknadsprylar, som de ibland kallas, speciellt i bilkretsar, är en gigantisk marknad och det vore konstigt om man inte skulle kunna byta fälgar på sin bil vilket borde vara typ samma sak som att byta sidorna på sin Playstation 5.