Visste du att...

FPS-spelare klarar Covid-19 bättre

FPS-spelare klarar Covid-19 bättre

Det finns diverse undersökningar som har kommit fram till de som spelar förstapersonsspel lättare kan identifiera faror i sin omgivning. Det gör att FPS-spelare borde hamna i olyckor mindre ofta när de går över gator och annat har vi alltid hävdat. Samt att om du vill att dina barn inte ska gå ut planlöst i trafiken är det bra om de får spela lite FPS-spel.

Nu med världen som det är nu, när man ska ha två meter till närmaste person för att undvika att bli smittad – eller smitta någon annan för den delen – borde ju FPS:arna vara de minst smittade i samhället?

När man går i butiker är det en massa nötter som helt ignorerar det här med avstånd och man undrar hur dessa egentligen tänker. Förutom att de inte bry sig om sig själva bryr de sig heller inte om andra. Oavsett om de är smittade eller inte så är det en onödig stress som läggs på omgivningen när de är för nära andra. Det är här som FPS kommer in i ekvationen.

FPS-spelare borde se dessa nötter och kunna undvika faran i högre grad än en icke spelande individ. Och på så sätt borde alltså FPS-spelare klara sig bättre än gemene man mot att bli smittade av Covid. Grattis alla FPS-spelare! Om det stämmer det vill säga.

Lördagstramsandet kanske har någon sanning i sig – eller inte. Men oavsett, håll avstånd både för din skull och för andras. Var inte en rövhatt.