Visste du att...

Arrowhead jobbar med ett spel till de nya konsolerna

Arrowhead meddelar sitt nästa spel

Det har varit tyst om Arrowhead, men nu tar de bladet från munnen. Dock säger de inte så mycket.

Nästa generation
Svenska Arrowhead Studios har meddelat att de jobbar med en co-op-skjutare i tredje person. De har tidigare arbetat mycket med Sony, vilket får oss att tro att det är ett spel ämnat för Playstation 5. Det är dock bara en gissning och vem vet, det kanske kommer till båda konsolerna.

Arrowhead säger följande om spelet
”3rd person shooter featuring next-gen graphics, innovative co-op and agency for the community to alter the course of the game. This AAA game will share the satirical humor that fans of the studio’s previous games know and love.”

Bilden högst upp representerar spelet, men den säger inte ett jäkla dugg kan vi nog alla konstatera. Kanske att det är kargt och det finns döda träd där.

Studion har anor från norra Sverige, men flyttade för en massa år sedan ner till förskingringen och återfinns nu i Hammarby hamnen. De är 65 anställda och ligger bland annat bakom Magicka, Gauntlet och Helldivers. De söker, som alla andra svenska utvecklare, efter personal såvida du funderar på ny arbetsplats.