Visste du att...

PAX East och West får datum för 2021

PAX East 2018 - Dag tre

PAX spikar datum för 2021

Saknar du som vi mässor? Då kommer här några som kanske eventuellt möjligtvis också kommer äga rum i planerad form.

Penny Arcade Expo
PAX East 2020 var den mässa som ägde rum sist av alla mässor. Det var mitt i början av pandemin och det var många som valde bort mässan, men i ärlighetens namn var USA lite sena på att reagera på hotet. Kort efter ställde GDC i San Francisco in och då var det några utställare som sade att de ställde in för den allmänna säkerhetens skull – men de var med på PAX East… En sådär situation där man nog kan säga ”hmmm” om det hela.

Nu har i alla fall arrangörerna meddelat nya datum för 2021 och East har förflyttats från februari-mars till juni. Man kan ana att det hoppas på att ett vaccin ska finnas och vara effektivt. Det hoppas vi också.

PAX East
3-6 juni, Boston

PAX West 2021
3-6 september, Seattle

PAX Unplugged
10-12 december, Philadelphia

Självklart kommer inget att arrangeras såvida inte restriktionerna lyfts och säkerhet kan garanteras. Då blir det online-event igen. Vi hoppas verkligen inte på online-event – de är kort och gott rätt trista.

pax west 2018 seattleÄger mässor rum under 2021 kan man fundera på om det blir så folktätt?