Visste du att...

Oneplus sänder konsert från iglo i Danmark

Oneplus presenterar en virtuell konsert i en Igloo byggd av Oneplus-telefoner

Oneplus gör ett annorlunda event i en Iglo. Pressmeddelandet nedan berättar mer om vad det handlar om.

Det händer i en iglo
Oneplus presenterar idag en interaktiv konsert inuti en Igloo bestående av Oneplus-telefoner. Konserten kommer att gå av stapeln i Danmark den första veckan i december 2020 och hela kalaset kommer livestreamas på Oneplus sociala kanaler. Oneplus vill skapa en unik plattform som möjliggörs av teknik för att uppmuntra till att möta och träffa andra genom musik.

2020 har förändrat hur vi möts och umgås, men samtidigt har teknik gett oss möjligheten att träffas – bara på ett annorlunda sätt. Oneplus vill ständigt ge tillbaka till deras community för allt de givit och Oneplus vill därför utnyttja tekniken idag och låta deras community ta del av en unik interaktiv underhållningsupplevelse. Musik har inte några gränser och därför kommer den interaktiva konserten att göra det möjligt för människor från hela världen att känna sig sammankopplade oavsett tid och plats.
Oneplus har skapat en livestream-rigg av 50 Oneplus-telefoner, vilket är tänkt att återskapa känslan av att stå i publiken på en konsert. Genom innovation kan Oneplus låta människor mötas igen. Alla från hela världen kommer att kunna delta i det här evenemanget och stå i publiken. Artisten som kommer att underhålla är den prisbelönta dansken Mads Langer.

”I dessa utmanande tider vill vi vara nära vårt community på relevanta sätt, utöver vårt produktsortiment. Därför är vi glada att kunna erbjuda vårt community en unik upplevelse att träffas och göra denna konsertupplevelse tillgänglig för alla. Eftersom så många konsumenter idag äger en smartphone så har detta enorm potential. Med kraften från Oneplus-enheter har vi inte bara byggt en verklig Igloo som en konsertlokal utan vi kommer också att kunna erbjuda vårt community en sömlös tittarupplevelse i deras egna hem” säger Tuomas Lampen, strategichef Oneplus Europe.

Den interaktiva konserten kommer i realtid att streamas helt på Oneplus-telefoner, vilket garanterar högkvalitativt videoinnehåll tack vare de kraftfulla videofunktionerna.

Och som alltid kommer konsertens namn, datum och tid att väljas av Oneplus-communityn. Genom att besöka de lokala Oneplus Instagram-kanalerna kommer användare att kunna delta i denna speciella utmaning, där 20 vinnare över hela Europa kommer att väljas ut för en unik tittarupplevelse av den interaktiva Igloo-konserten. Här sänds konserten.