Visste du att...

Embark pratar lite om vad de pysslar med

Svenska Embark har vuxit snabbt

200 personer sitter inte i Gamla Stan i Stockholm, men väl hemma. Embark har vuxit väldigt snabbt och med tanke på alla som kommer från DICE är det kanske ingen överraskning om vilken typ av spel de jobbar med.

PVP
Patrik Söderlund som är vd och grundare av Embark berättar att de börjat jobba med sitt andra spel och det är en PVP-skjutare. Kanske en framtida konkurrent med Battlefield som finns med på Söderlunds CV i otaliga versioner. Några av karaktärerna man kan spela ses på bilden ovan.

Men varför läsa här, men man kan göra det på Embarks blogg och dessutom se en gif som visar lite av vad de jobbar med.

Embark Concepts

Båden den här och bilden ovan är från en äldre blogg från Embark och representerar – förmodligen – deras första spel. Inget av dem är utgivna än.