Visste du att...

Mer info om Xbox Game Pass med EA Play

Game Pass juli 2018

EA Play – 10 november

Game Pass-abonnemang blir ännu bättre i november när EA Play ingår gratis.

10 november ökar innehållet
Från och med den 10 november 2020 ingår EA Play, spelmedlemskapet från Electronic Arts, i Xbox Game Pass Ultimate-medlemskap utan extra kostnad.

EA Play ger dig det bästa från EA i Xbox Game Pass
• Fler än 60 av EA:s största och bästa konsolspel som FIFA 20, Titanfall 2 och Need for Speed Heat, samt titlar från några av EA:s mest populära franchiser som Battlefield, Mass Effect, Skate och The Sims.

• Exklusiva utmaningar och belöningar i spelen, speciellt innehåll endast för medlemmar och rabatter på digitala EA-inköp för DLC, spel och mer.

• Tillgång till utvärderingar av utvalda nya spel i upp till tio timmar från EA:s mest älskade franchiser och topptitlar som Madden NFL 21 och FIFA 21.

Från och med den 10 november kan alla Xbox Game Pass Ultimate-medlemmar ladda ner och spela EA Play-spel via Xbox Game Pass-upplevelsen på Xbox One, Xbox Series S och Xbox Series X.

För de allra flesta räcker det nog med förra årets spel från Fifa med flera, men det är självklart lite surt att det inte är de senaste spelen man får spela. Oavsett så är det bra nog.