Visste du att...

Oneplus pratar om sin nya snabbladdare

från noll till 100 på 39 minuter

Skynda är det fulaste ord jag vet, som Skalman sa. Men att ladda telefoner snabbt har blivit en konkurrensfördel hos telefontillverkarna.

Snabbladdning med Warp Charge 65
Oneplus presenterade idag Warp Charge 65 som kommer att debutera med Oneplus 8T. Warp Charge 65-tekniken mer än fördubblar laddningshastigheten från sin föregångare. Warp Charge 65 kan ladda Oneplus 8T 4500mAh-batteri till 100% på 39 minuter och nästan 58% på bara 15 minuter.

”Oneplus fokus är att erbjuda en snabb och smooth flaggskeppsupplevelse för våra användare. Utgångspunkten vi jobbat utifrån med vår snabbladdningsteknik var att laddning ska vara snabb, enkel och inte alls en daglig börda för vår digitala upplevelse. Vi tror att den senaste Warp Charge 65-tekniken kommer att förhöja flaggskeppsupplevelsen och samtidigt förändra laddningsvanorna som vi vanligtvis har” säger Oneplus VD Pete Lau.

Warp Charge 65 med dess nya dubbla batterikonfiguration gör att Oneplus 8T kan laddas mer än dubbelt så snabbt som Warp Charge 30T. Med den här nya konfigurationen kan båda batterierna laddas med mer än 30W samtidigt och på samma gång håller de sig svala även när du använder telefonen.

Oneplus Warp Charge 65-nätadaptern är också utformad för att erbjuda hög kompatibilitet med andra enheter. Den har en dual-end USB-C-portdesign och stöder alla tidigare Oneplus-laddare. Den stöder också upp till 45W PD-laddning, vilket ger användare möjlighet att använda flera stödjande enheter som bärbara datorer eller surfplattor.

Utöver det redan säkra chipramverket lade Oneplus till ett extra krypteringschip till laddaren och kabeln och 12 temperatursensorer i telefonen så att Oneplus-enheter kan ladda intelligent och effektivt i olika situationer. Dessutom har ett nytt värmeavledningssystem inkluderats i Oneplus 8T för att hålla laddningstemperaturen på en bekväm nivå. Alla dessa funktioner har lagts till för att säkerställa att Warp Charge 65 inte bara är snabb utan också säker att använda när som helst.

Oneplus 8T, tillsammans med den nya Warp Charge 65-tekniken, kommer officiellt att lanseras den 14 oktober 2020.