Visste du att...

Ikea och Asus gör spelmöbler tillsammans

Ikea gör spelmöbler med Asus

För runt 10 år sedan gjorde en svensk studio besök hos Ikea för att göra spelmöbler anpassade för tv-spelskonsoler bland annat. Det blev inget av det. Men nu har Ikea fått upp ögonen för spelarna.

30 produkter
Asus spelmärke, Republic of Gamers, kommer ta fram spelmöbler till bra pris tillsammans med Ikea. Först kommer det som skapas släppas i Kina under februari 2021, men det kommer sedan att släppas i andra marknader från oktober 2021.

I pressmeddelandet hittar man långa och – ärligt talat – lite udda citat om stereotyper som känns förlegade, så vi skippar dem och konstaterar att det blir spännande med vad resultatet av samarbetet blir. I och med att ROG är PC först och främst får nog tv-spelare nöja sig med ett fåtal – om ens några – produkter dock.