Visste du att...

Mer information om PS5-lanseringen på onsdag

Sony tar bladet från munnen

På onsdag är det dags för Sony att berätta när Playstation 5 kommer att lanseras.

Onsdag klockan 22.00
Microsoft har redan avslöjat vad som gäller för deras kommande Xbox Series-konsol och den kommer att släppas den 10 november. Vi spekulerar i att Xbox kommer att släppas först för att vinna mark och de har även meddelat oväntat låg prislapp samt det väldigt smarta avbetalningsupplägget.

Nu på onsdag är det alltså Sonys tur att meddela vad de tänkt sig. Klockan 22.00 kommer de att sända live via Twitch och Youtube bland annat. Det är inte sagt vad sändningen ska innehålla, men vi kan inte tänka oss något annat än att de kommer att meddela när Playstation 5 släpps och vad den kommer att kosta med mera. Annat vore faktiskt jäkligt udda.