Visste du att...

Xiaomi meddelar ny gamingskärm

Mi Curved Gaming Monitor 34″

Xiaomis Mi Curved Gaming Monitor 34, bjuder på WQHD 3440×1440-upplösning.

21:9
Skärmen har en 21:9 ultravidvinkel som ökar bildförhållandet med 30% jämfört med normala 16:9-skärmar medan dess uppdateringsfrekvens på 144Hz och flimmerfria teknologi minskar bildförseningar för en smidigare användarupplevelse.

121% sRGB brett färgutbud kompletteras med upp till 300 nits justerbar ljusstyrka och kontrastförhållande på 3000:1. Monitorn har AMD Freesync och synkroniserar alltså sömlöst grafiken med bildskärmens uppdateringsfrekvens för en bättre visuell upplevelse och ett jämnare spel.

Böjda tv-apparater kom och försvann då de bara fångade upp omgivningen. Huruvida det gäller för böjda datorskärmar har vi inte testat, men man sitter närmare och det bör kunna förhöja spelandet. Frågan hur det funkar när man sitter med Word?

Mi Curved Gaming Monitor 34” finns tillgänglig på den svenska marknaden inom kort med ett utgångspris på 4 990 kronor.