Visste du att...

Summering av Nintendo Direct Mini: Partner Showcase

Summering av Nintendo Direct Mini: Partner Showcase

Idag måndag sändes en Nintendo Direct Mini: Partner Showcase, som visar spel från utvecklare och förläggare som Nintendo har ett nära samarbete med. Denna videopresentation är den första i en serie. Fler Partner Showcase-presentationer kommer att släppas i år.

Höjdpunkterna

Shin Megami Tensei V
Nästa spel i Atlus spelserie Shin Megami Tensei kommer exklusivt till Nintendo Switch under 2021.

Shin Megami Tensei III Nocturne HD Remaster
Det har gått 17 år sedan release av Shin Megami Tensei III, i Europa känt under namnet Shin Megami Tensei: Lucifer’s Call. Denna finslipade remake av det klassiska spelet kommer Nintendo Switch våren 2021.

Cadence of Hyrule – Crypt of the NecroDancer Featuring The Legend of Zelda
Tre nya DLC-paket kommer till Cadence of Hyrule – Crypt of the NecroDancer Featuring The Legend of Zelda och vi fick också veta att spelet kommer i en fysisk utgåva den 23 oktober. Den fysiska utgåvan kommer förutom grundspelet också innehålla de tre nya DLC-paketen.

Rogue Company
En ny onlineshooter kommer till Nintendo Switch. Det är First Watch Games som står bakom denna och Cross-platform play och cross-save kommer finnas från dag ett.

WWE 2K Battlegrounds
Wrestling. Släpps till Nintendo Switch den 18 september.

Eller så kikar ni på sändningen här…