Visste du att...

Oneplus Buds – trådlösa lurar officiella idag

Oneplus Buds

Ett litet annorlunda meddelande från Oneplus, men de är lite annorlunda i sin kommunikation – så kanske inte helt oväntat.

Buds kommer att presenteras
Oneplus kan idag bekräfta att de kommer att presentera Oneplus Buds… Jodå, precis så. De har inte skickat ut någon bild eller information, utan de berättar bara att de ska presentera sina lurar den 21 juli. I och med att en nyhet blir sjukt tråkig utan info och utan bild, så gjorde vi bilden ovan själva. Ska betonas att talangen ovan är självlärd utan en enda lektion.

Buds ligger under segmentet ”True Wireless” som är den senaste trenden när det gäller hörlurar. Sådana där som man har i örat, men det påvisar ju bilden ovan, så det är väl självklart vid det här laget.

”Med de nya Oneplus Buds bygger vi ytterligare ut vår portfölj av produkter. Våra användare letar efter den rätta kombinationen av bra ljudkvalitet, sömlös anslutning och en lättanvänd upplevelse. Det är exakt vad Oneplus Buds kommer att leverera” säger Pete Lau, grundare och VD för Oneplus.

Lurarna lanseras med kommande mellanklasstelefonen Nord och den ser typ ut som nedan.