Visste du att...

Oneplus meddelar Nord

Oneplus Nord

Idag tillkännager Oneplus utvidgningen av sin smartphoneportfölj med en ny produktserie, Oneplus Nord. Efter mer än sex års fokus på att skapa flaggskeppssmartphones (säg det fem gånger snabbt), kommer Oneplus Nord att vara företagets första smartphoneproduktserie som gör Oneplus-upplevelsen tillgänglig för fler användare. Det vill säga de som inte vill eller kan köpa telefoner för 10 000 kronor eller mer.

Nord
Oneplus Nord följer företagets nya globala affärsstrategi, som innebär en introduktion av nya produkter till mer överkomliga priser. Den nya produktserien utgår också från feedback av Oneplus användare, som har uttryckt en önskan om en mer prisvärd smartphone, men som samtidigt innehåller Oneplus produkt- och användarupplevelse på flaggskeppsnivå.

”Att lansera Oneplus Nord markerar början på ett nytt spännande kapitel för Oneplus. Kärnan i ’Never Settle’ innebär att dela den bästa tekniken och produkterna med världen, men samtidigt handlar det också om att utmana oss själva att gå utanför vår comfort zone. Vi är oerhört stolta över våra flaggskeppsprodukter och vi kommer att fortsätta skapa mer teknikledande flaggskepp för våra användare. Nu är vi glada över att dela OnePlus-upplevelsen med ännu fler användare över hela världen genom denna nya produktserie,” säger Pete Lau, medgrundare och VD för Oneplus.

Den första enheten under Oneplus Nord-serien kommer att finnas tillgänglig i Europa och Indien. Ett antal utvalda användare i Nordamerika kommer också att få en chans att uppleva den nya enheten genom ett mycket begränsat betaprogram efter lanseringen.

Nu hoppas vi bara att de adderar ett 3,5mm-uttag, då kan det här vara telefonen för oss – och alla andra som inte vill döda jorden med en massa extra batterier som ska tillverkas och laddas upp och så vidare.

Läs mer här nord.oneplus.com