Visste du att...

PAX West och PAX Australia blir online-event

pax east 2019

PAX kastar in handduken 2020

Det blir inte några fysiska event för PAX i år, utan de laddar om och dyker upp i digitalt format.

Seattle och Melbourne
PAX Boston, som bilden ovan kommer från, var ett av de sista evenemangen som ägde rum innan allt började ställas in. PAX West kommunicerades och arrangörerna hoppades på att det skulle bli av, men så är alltså inte fallet.

Både PAX West och AUS ställer in, det första i Seattle, USA och det andra i Melbourne, Australien. Nu har arrangörerna i stället meddelat att de kommer att arrangera PAX Online.

Nio dagar med spel
PAX Online kommer täcker alltså två mässor på var sin sida om jorden i princip, vilket gör att de kör dygnet runt – i nio dagar. Den virtuella mässan startar den 12 september och avslutas den 20:e samma månad.

Helt gratis
De nio dagarna kommer dessutom att vara helt gratis att besöka. PAX är skapat för spelarna och vi tror – och hoppas – att de kommer att klara av att erbjuda samma sak för alla i hela världen. Det förtjänar vi.

Lämna ett svar