Visste du att...

Jump Rope Challenge från Nintendo aktiverar hemmajobbare

Gör som Kris Kross

We commence to make you – jump, jump
The Mac Dad’ll make you – jump, jump
Daddy Mac’ll make you – jump, jump
Kris Kross’ll make you – jump, jump

Jump Rope Challenge
Att hoppa är det enkla målet i Jump Rope Challenge, nu tillgängligt för Nintendo Switch i Nintendo eShop utan kostnad fram till slutet av september. Genom att använda ett par Joy-Con och föreställa sig dem som handtagen på ett hopprep kan spelare hoppa rep varje dag. Om du vill du kan dessutom ytterligare två personer i din familj hoppa in och ni kan spela tillsammans för att nå höga poäng. Med hoppande kaniner som karaktärer, enkla menyer och inga tutorials är det snabbt och enkelt att hoppa in och komma igång direkt.

För de som inte kan hoppa eller är oroliga för att störa grannarna under sig kan bara böja på knäna, för att undvika störande ljud. Jump Rope Challenge skapades i spelmotorn Unity av en liten grupp utvecklare från Nintendo medan de arbetade hemifrån i Japan. Syftet var att skapa en enkel aktivitet som tillförde lite snabba och roliga rörelser i deras dagliga liv.

Jump Rope Challenge, en hoppövning, finns nu utan kostnad på Nintendo eShop fram till slutet av september 2020.

Kriss Kross – Jump

Lämna ett svar