Visste du att...

Paper Mario The Origami King släpps 17 juli

Paper Mario: The Origami King

Häng med Prinsessan Peach, Mario och Luigi till kungarikets origamifestival när Paper Mario: The Origami King släpps exklusivt till Nintendo Switch den 17 juli. Dock finns det en liten hake… Prinsessan Peach har inte riktigt varit sig själv på sistone.

Kung Olly
Det verkar som att Kung Olly, självutnämnd härskare över Origami Kingdom, har kommit på den ondskefulla planen att vika ihop hela världen. Det ser ju riktigt farligt ut på papper, så någon som är över genomsnittet behövs för att rädda dagen.

I Paper Mario: Origami King står Mario inför en av sina mest spännande utmaningar någonsin. Precis när saker och ting inte kunde bli värre har King Olly dessutom bundit in Princess Peachs slott i jättelika och färgglada banderoller och transporterat slottet till ett avlägset berg. Han har till och med förvandlat Bowsers kämpar till vikta soldater och lurat dem att tjäna honom.

Lyckligtvis har Mario tillgång till en rad nya coola prylar. En ny förmåga som går under namnet 1000-fold Arms gör det möjligt för dig att interagera med landskapet genom att sträcka ut och dra, skala av och avslöja nya platser, hjälpa dig att lösa pussel och avslöja spännande överraskningar. Längs vägen kommer du att få hjälp av både gamla och nya allierade, till exempel Kung Ollys syster Olivia. Till och med Bowser står redo att hjälpa dig och Mario kommer behöva all hjälp han kan få i kampen mot Kung Olly.

Paper Mario: Origami King introducerar ett nytt ringbaserat stridssystem som gör det möjligt för spelare att flexa sina pusselfärdigheter för att göra maximal skada på fienden. Fienderna må vara tillverkade av papper och se lätta ut, men räkna med dynamiska, turbaserade strider som är långtifrån lika lätta som ett papper. Det kommer att krävas ett skarpt sinne för att göra proceduren kort med dessa listiga fiender.

Med en detaljrik värld att utforska, många mini-spel och otaliga mysterier kan du se fram emot ett synnerligen underhållande Mario-äventyr till Nintendo Switch.

Lämna ett svar