Visste du att...

Dreamhack Summer ställer in

skärm dreamhack fatshark

Dreamhack ställer inte sommareventet

Ärligt talat var det lite naivt att flytta Dreamhack Summer från juni till augusti, men det gjorde i alla fall arrangörerna.

Summer, Dallas, Valencia och Montreol
Initialt flyttades Dreamhack Summer och Dallas till augusti, men som sagt var det nog ingen annan än Dreamhack själva som trodde att det skulle räcka? Alla har ställt in en efter en och även de som ska arrangera efter Dreamhack-eventet. Nu har dock även Dreamhack gett upp fyra evenemang under 2020. Dreamhack Summer i Jönköping, Dreamhack Dallas, Dreamhack Valencia och Dreamhack Montreol har nu alla ställt in 2020, men de kommer åter 2021.

Fem event 2020
Dreamhack har dock inte gett upp 2020 utan har fem evenemang i kalendern fortfarande. Det första är 6-18 oktober i Rotterdam, följt av Hyderabad – som ligger i Indien – senare samma månad. Atlanta och Winter i Jönköping äger rum i november och året avslutas med Madrid i december. Det här är om världen är klar med Covid-19, vilket vi är lite skeptiska till. Men vi håller tummarna – inte för Dreamhacks räkning, utan för alla världens människor (med några få undantag).

”The goal for all of us at Dreamhack is to provide great experiences at our events, which thrive by bringing communities together for these shared and beloved festival weekends all around the globe,” sade Dreamhack Co-CEO Marcus Lindmark. ”This was not an easy decision. We have never had to postpone events like this before — but these are extraordinary times, and the safety of our staff and attendees has never been more important than now.”

dreamhack

dreamhack

Lämna ett svar