Visste du att...

Tillfälligt Splatoon 2-demo till Switch

Splatoon 2

Splatoon 2-demo

Finns tillgängligt mellan den 30 april och 6 maj för de som inte hoppat på splattertåget än.

Splatterfest
Över nio miljoner Splatoon-ägare världen över har deltagit i Turf War battles och Splatfests i Splatoon 2 till Nintendo Switch. Skulle du ha missat detta är det dock inte försent att börja, för kl 12.00 imorgon finns en Splatoon 2-demo att ladda ned från Nintendo Eshop om du vill provspela innan du bestämmer dig för ett köp.

Hitta demo*
Med demoversionen kan du testa ett flertal saker i spelet som till exempel 4-on-4 Turf War battles över nätet med andra spelare, Ranked Battles och Salmon Run co-op. Du kan också aktivera en kostnadsfri sjudagars prenumeration för Nintendo Switch Online. Besök Nintendo eShop på din Nintendo Switch och gå sen till Nintendo Switch Online för att aktivera.

Framgångarna i demon kan du sen föra över till fullprisversionen om du bestämmer dig för köp. Smart Nintendo.

Mayo vs. Ketchup Splatfest
Vi kan också avslöja att det kommer en Mayo vs. Ketchup Splatfest i Splatoon 2. Detta event börjar på lördag den 23 maj och håller också på hela söndagen den 24 maj. Team Mayo vann förra gången så det blir intressant att se vad Team Ketchup kan göra för att undvika ytterligare en förlust.

* = Inte Nemo. Demo. Alla i Göteborg skrattar.

Lämna ett svar