Visste du att...

Birdie ställer in men kör online i stället

Birdie ställs in

Datorfestivalen Birdie 30 ställs in, men återuppstår online.

Viruseländet ställer inte ännu ett spelevent
Birdie har blivit tvungen, som så många andra, att ställa in årets upplaga. Men de kör på online i stället och då från en E-sportstudio i Stockholm.

Målet är att skapa en Birdiekänsla för alla gamers som är isolerade hemma. Årets Birdie kommer vara tillgängligt för alla och kostar så klart inget att ta del av. De närmaste veckorna kommer vi släppa en rad nyheter om tävlingar, turneringar och aktiviteter.

”Birdie reser sig likt fågel Fenix! Att ställa in Sveriges äldsta datorfestival på grund av Covid-19 var inget alternativ, därför är vi glada över den stöttning vi får av Uppsala kommun och av vännerna på ESEN Esports som möjliggör att vi kan genomföra Birdie 30 Online! Årets festival är det trettionde evenemanget sedan starten 1993. Och det måste vi fira! Just nu behöver alla gamers lite mera Birdie i sina liv!” säger Rasmus Karlsson, Ordförande på datorfestivalen Birdie.

Karlsson pratar med många utropstecken. Mer info utlovas att dyka upp på Birdies hemsida framöver.

dreamhack winter 2018 corsair bataljBilder från den där andra datorspelsfestivalen i Sverige.

Lämna ett svar