Visste du att...

Imorgon släpps Oneplus 8-serien

Imorgon är det säljstart för Oneplus 8-serien

Imorgon kan man köpa någon av modellerna i Oneplus 8-serien, genom att antingen besöka Oneplus officiella hemsida eller hos Telia, Telenor, Webhallen, Inet, Netonnet, Dustin eller Elgiganten. Även de nya trådlösa hörlurarna Oneplus Bullets Wireless Z och den trädlösa snabbladdaren Oneplus Wireless Charger, samt Oneplus-skal i de nya färgerna Cyan and Smokey Purple finns till försäljning.

Oneplus 8 släpps även i en helt ny färg, Interstellar Glow, som säljstartar i samma kanaler den 4 maj. Den går även att förboka från Oneplus hemsida och partners hemsidor från och med den 27 april. Från och med den 21 april kan de som köper en telefon i 8-serien på Oneplus hemsida även byta in sin gamla enhet och får upp till 500 kronor i rabatt.

Läs vår recension av Oneplus 8 Pro här >>

Lämna ett svar