Visste du att...

Oneplus gör det lättare att dela med sig om feedback

Lättare att göra din röst hörd

Oneplus community växer och är en viktig del av företagets utveckling och framgång.

Örat mot rälsen
Oneplus har alltid lyssnat till den feedback och idéer som användarna har (vem sjutton sa att de skulle ta bort 3,5mm-uttaget!?!?), vilket också har resulterat i en bättre användarupplevelse (om man inte vill ha lurar med tråd!). Därför lanserar Oneplus idag en ny plattform – Ideas – för att bättre förstå sina användare och för att på ett enklare sätt fånga upp alla briljanta idéer som kommer från communityn. Gissa om jag ska föreslå att man kan ha ett hål i ena kortsidan som man kan koppla ihop med hörlurar…

Ideas
Ideas är en plattform för Oneplus-användare där de kan dela deras idéer och kreativa förslag som kan leda till förbättrade produkter och upplevelser. Användare kommer få möjligheten att dela deras idéer och chansen att rösta på andras idéer som sedan kan implementeras i Oneplus-produkter.

Lanseringen av plattformen är ett steg i att fördjupa samarbetet med communityn och dess användare för att tillsammans ta fram de bästa produkterna och upplevelserna. För att lära sig mer om plattformen och att delta besök Ideas och läs mer här.

Lämna ett svar