Visste du att...

Xiaomi toppar mest sålda telefonerna-listan

Xiaomi toppar lista över de mest sålda telefonerna under 2019

En ny rapport från det globala analysföretaget Canalys visar att Xiaomi Redmi Note 7 och uppföljaren Xiaomi Redmi Note 8-serien placerar sig bland de tio mest sålda telefonmodellerna globalt under 2019.

Xiaomi är svårt att stava
Enligt en rapport från Canalys har både Xiaomi Redmi Note 7- och Redmi Note 8-serien placerat sig högt på analysföretagets globala topplistor för smartphones under 2019. Datan är ytterligare ett bevis på hur Xiaomi flyttar fram sin position på Androidmarknaden.

Nedan följer några av höjdpunkterna från rapporten
• Redmi Note 7 placerade sig som nummer 6 i Global Top 10 Smartphones 2019
• Redmi Note 8 och Redmi Note 8 Pro placerar sig på plats 6 respektive 10 i Global Top Smartphones för Q4, 2019
• Canalys värderar Redmi Note 8 bland toppvalen för Androidmodeller under Q4 medan Redmi Note 7 toppade listan för Android Smartphones 2019
• Xiaomi är det enda kinesiska företag som placerar sig på Global Top 10 Smartphones lista för Q4 och 2019 års rapport
• Statistik visar att Xiaomi Redmi Note 8 utsågs till Androids måste-ha-produkt under slutet av 2019, vilket uppmärksammades i en artikel från CNET

Xiaomi Redmi Note 8-serien lanserades i augusti 2019, med modellerna Redmi Note 8 och Redmi Note 8 Pro. Redmi Note 8 Pro är varumärkets första smartphone med 64-megapixelskamera och en Samsung GW1 64MP-sensor med stöd för det senaste Mediatek Helio G90T-chipsettet. Redmi Note 8 är utrustad med en 48MP quad-kamera, 18W snabbladdning och det mest dynamiska ljudsystemet hittills från Redmi Note-serien.

För bara några dagar sedan placerade sig den globala teknikjätten Xiaomi i Derwent Top 100 Global Innovators för andra året i rad och är en av tre kinesiska företag på listan, enligt en rapport utförd av Clarivate Analytics Plc.

Och det var det det.

Lämna ett svar