Visste du att...

GDC ställer in – men dyker upp i sommar i stället

gdc 2019

GDC ställer in

Det var väl det som alla hade förmodat efter alla dessa avhopp som skett under veckan.

GDC ställer in
Alla har spekulerat kring GDCs vara eller icke vara. Nu är det officiellt att mässan ställs in. GDC mailade just ut information till media där de berättar att efter att ha pratat med utställare och sponsorer har de bestämt att skjuta på årets upplaga av evenemanget.

De berättar också att de kommer att arrangera GDC under sommaren i stället och exakta datum för det kommer de att meddela inom några veckor. Förmodar att de måste hitta en lucka i Moscone Centers mässbokningar och vi tippar på att det blir i slutet av juni eller första halvan av juli för att heller inte krocka med E3 och Comic-Con – eller den korta semester som jänkarna brukar klämma in.

”After close consultation with our partners in the game development industry and community around the world, we’ve made the difficult decision to postpone the Game Developers Conference this March.

Having spent the past year preparing for the show with our advisory boards, speakers, exhibitors, and event partners, we’re genuinely upset and disappointed not to be able to host you at this time.

We want to thank all our customers and partners for their support, open discussions and encouragement. As everyone has been reminding us, great things happen when the community comes together and connects at GDC. For this reason, we fully intend to host a GDC event later in the summer. We will be working with our partners to finalize the details and will share more information about our plans in the coming weeks.”

Biljetterna återbetalas
De som köpt biljett kommer att få ett mail om återbetalning inom kort. Har man bokat hotell via GDC-siten får man tillbaka alla pengarna där också utan straffavgifter. Allt annat, så som flygresor, får man stå för själv.

Talare
De som vill får spela in sina GDC-snack och skicka in, vilka sedan publiceras på nätet. De som hellre håller inne med snacken och eventuellt vill presentera i sommar får nog göra det.

Då vet vi. Inga fler nyheter om avhopp framöver alltså.

GDC 2018 playstationPlaystation kommer nog till San Francisco i sommar.

Lämna ett svar