Visste du att...

Amazon ställer också in GDC

gdc 2019

Amazon skippar GDC

Varje dag ett nytt avhopp från GDC, men mässan meddelar att de kör på.

Amazon är inte på GDC
Varje dag har vi rapporterat, eller flera gånger per dag till och med, om nya avhopp från GDC 2020 i San Francisco. Mässan har inga planer att ställa in om man läser deras kommunikation. Varför är det många som undrar, men vi spekulerar i anledningarna nedan.

Amazon har som sagt meddelat att de inte kommer att vara på mässan och de är en av de större partner som GDC har. Vi vet också att företag som arrangerar saker utanför mässområdet har ställt in sin medverkan.

Det lite ironiska är att PAX East i Boston kör på som vanligt och hittills helt utan problem. Supernatural-skådisen och självutnämnda nörden Felicia Day är där och dyker upp på diverse bilder med fans på Instagram och ser inte ut att ha lägga en tanke på virus.

GDC 2018 Fatshark IntelIntels monter. Intel är för övrigt en av de som inte har ställt in – än.

Lämna ett svar