Visste du att...

THQ trotsar Corona och visar fyra spel på PAX East

PAX East Biomutant

THQ visar fyra spel i Boston

Sony har ställt in sin närvaro då de inte vill riskera att personal utsätts för onödiga risker att smittas av Corona-viruset. Mässan fortsätter och THQ är en av många utställare på plats.

Corona
Det visar sig att många söker på Corona Beer Virus på nätet, men som alla som läser HYPE.se vet är det inte ölen som är faran, utan ett virus som härstammar från Kina som är det. Viruset har ställt till det världen över och precis som vi, så hoppas världen på att det kommer ett vaccin illa kvickt och att antal smittade avtar.

Under tiden som smittan sprider sig till fler människor och till fler länder är det många som ställer in resande. Sony meddelade att de inte kommer att vara med på PAX East för en tid sedan och de har även ställt in GDC (Game Developer Conference) i San Francisco i mars. Facebook har även de ställt in GDC och Hideo Kojima ställde in sin presentation där också. Vi förväntar oss fler avhopp.

PAX East
PAX East i Boston fortsätter enligt plan, men vi förmodar att de kommer ha en massa information om att tvätta händerna ofta och annat. Just nu verkar det också som en del företag väntar på att se hur PAX fortskrider innan de fattar beslut om att eventuellt ställa in sin medverkan på GDC.

Nu var det dock inte det som vi skulle prata om här. Utan att THQ Nordic visar upp fyra spel på PAX East och ett av dem tillhör de vi verkligen ser fram emot och gjort så under ett bra tag. Nämligen Desperados III.

THQ:s spel på PAX

SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom
Inte det spelet vi skulle köa för att spela, men det kan bero på att vi inte är målgruppen. Det tror vi i alla fall, vi kan ha fel.

Desperados III
Klassiska Desperados var riktigt kul och den demo vi spelade på E3 var precis vad vi hoppats på. Spelet försenades, det skulle redan varit ute, men den som väntar på något gott som det brukar heta.

Doc McCoy

Destroy All Humans!
Utomjordingar på femtiotalet, och du är utomjordingen.

https://youtu.be/1rNYZYVR8P0
En trailer som heter ”Ich Will”.

Darksiders Genesis
Finns till alla system i världen typ, eller PC, Google Stadia, Nintendo Switch, Playstation 4 och Xbox One.

Lanseringstrailern för konsolversionen.

PAX East 2018 - Dag tre
Bild från PAX East 2018. Även översta bilden är från PAX East.

Lämna ett svar