Visste du att...

Utställaravhopp drabbar även GDC

gdc 2019

Corona ställer till det för GDC också

Sony hoppade av PAX East, nu har de även meddelat att de skippar GDC i San Francisco.

Fler avhopp
Vi berättade om Sonys avhopp på PAX East i Boston. Nu har de meddelat att de ställer in Game Developer Conference i San Francisco i mars också. De är inte ensamma, utan Facebook har också meddelat att de ställer in mässan.

Tom yta
Både Sony och Facebook brukar ha stora montrar precis innanför dörrarna på utställardelen, vilket borde innebära att expodelen kommer att se ut som tandraden på en hockeyspelare. Men de har nästan en månad på sig att sälja ut utrymmet eller hitta på något kreativt att fylla ut det med. Blir det utfyllnad gissar vi på två dyra bilar blir parkerade där, så fyller man tomma ytor världen över. Okej, så illa lär det inte vara, men de blir nog hela havet stormar och någon utställare med stor monter flyttas till Sony eller Facebooks före detta plats.

Här publicerar GDC sina senaste nyheter kring Corona-viruset >>

GDC 2018 playstationFoto på Sonys monter på GDC 2019.

Lämna ett svar