Visste du att...

Sony ställer in PAX East på grund av Corona-viruset

Playstation finns inte på PAX East

Taipei Game Show och mobilmässan i Barcelona ställde in på grund av Corona-viruset. PAX East rullar på, men Sony har beslutat sig för att dra sig ur.

Last of Us
Många kommer nog att bli lite besvikna när The Last of Us Part II skulle visas i Boston på PAX East. Nu blir det inte så då Sony inte kommer att ställa ut med tanke på Corona-viruset, eller COVID-19 som det egentligen heter. Säkerhet framför allt.

Huruvida det kommer att innebära att fler ställer in sin medverkan får vi se. Vi vet att det är ett antal svenska spel som kommer att finnas på plats. Om fler mässor kommer att drabbas av avhopp eller till och med ställa in får vi se, men det är runt tre veckor kvar till spelbranschen branschfest – GDC i San Francisco.

”Today, Sony Interactive Entertainment made the decision to cancel its participation at PAX East in Boston this year due to increasing concerns related to COVID-19 (also known as “novel coronavirus”). We felt this was the safest option as the situation is changing daily. We are disappointed to cancel our participation in this event, but the health and safety of our global workforce is our highest concern.”

Tårtorna på bilden överst har inget med PAX eller Corona att göra, men de var den mest neutrala Playstation-bilden vi hade. Nedan en bild från PAX på riktigt.

Days Gone PAX East

Lämna ett svar