Visste du att...

Ny gratis bana ute till Vermintide 2

Blood in the Darkness

Ny bana ute till svenska Warhammer Vermintide 2 och den är dessutom helt gratis.

Blood in the Darkness
Vermintide 2 tillhör de svenska storsäljarna och finns till både PC och konsol. Idag har utvecklaren Fatshark meddelat att de har släppt en ny bana som är gratis till alla som äger PC-spelet. Banan heter Blood in the Darkness och ingår i Drachenfels-kapitlet eller vad man ska kalla det. Första gratisbanan kom för mindre än en månad sedan och bana två alltså idag. Nästa bana, som också kommer vara den sista ur Drachenfels, kommer någon gång i mars.

“We are happy to bring the second Drachenfels map to all Vermintide 2 players, and we’re dropping it less than a month after the first map, Old Haunts, was released.” säger Martin Wahlund, VD Fatshark.

Förutom den nya banan har också Lohners butik fått nya prylar som man kan spendera sina shillings på. Shillings får man genom att spela spelet och allt man kan köpa är kosmetiskt, så inget som gör att man blir bättre.

Här finns Vermintide 2 på Steam.

Warhammer Vermintide 2 Fatshark

Lämna ett svar