Visste du att...

Bli en spelutvecklare på nolltid – döp ett monster i Dreadlands

dreadlands

Döp ett monster

Nu kan du få ditt namn i spelutvecklarnas heligaste ställe – eftertexterna.

In the Credits
Man kanske inte kan tro det, men eftertexterna eller credits om man hellre vill slänga sig med engelska, är ett enormt viktigt ställe för alla spelutvecklare. Det är här som alla timmars hårt arbete listas och även om det inte ska vara det, så kan det vara lite av en prestigefight om hur högt man hamnar. Nu har du chansen att få ditt namn i listan över utvecklare på svenska Dreadlands.

Döp ett monster
Dreadlands utvecklare, Blackfox Studios, har utlyst en tävling där de vill att – till exempel – du ska föreslå ett namn till ett för tillfälle icke namngivet monster. Du ser det nedan. Det ska ha ett namn som reflekterar dess monsterhet och beskriver hur skräckinjagande det är. Den som föreslår bästa namn hamnar sedan i credits med en tjusig titel om namngivandet. Då hamnar man även i alla typer av databaser för spelutvecklare. Lite häftigt!

Det finns en liten hake, du måste följa Dreadlands på twitter, men det gör ju inte ont. Plus att man kan avfölja när man tävlat om man vill. Monstret som ska döpas ser du nedanför och här är namngivarsidan.

Lämna ett svar