Visste du att...

Tv-serie som äger rum hos en spelutvecklare

Apples nya tv-serie äger rum hos en spelutvecklare

Någon har nämnt Silicon Valley men i spelbranchen och om det stämmer får vi se den 7 februari då serien har premiär på Apples tv-tjänst.

Mythic Quest: Raven’s Banquet
Det är namnet på serien och även på spelet som det utvecklas. Det ser lite ut som man tror det ska se ut på en spelutvecklare i trailern, men det är nog så långt ifrån verkligheten man kan komma. Det ser ut som på vilket kontor som helst, bara fler pryttlar på skrivbordet allt som oftast. Inga rutschkanor eller annat brukar återfinnas hos spelutvecklare.

7 februari
Mythic Quest: Raven’s Banquet har premiär på Apple TV den 7 februari och vi ser fram emot att se serien. De som ligger bakom den är de som har gjort It’s Always Sunny in Philadelphia och den har rullat på många säsonger nu. I rollerna ser man bland andra Danny Pudi från Community och Rob McElhenney som återfinns i It’s Always Sunny in Philadelphia.

https://youtu.be/pMaPCYRPhY0
Trailer

Och en till typ.

Lämna ett svar