Visste du att...

Toadman Interactive byter namn

Toadman byter namn

Det ligger väl i tiden att döpa om moderbolaget vad det verkar. Nyligen var det THQ Nordic som fick nytt namn. Nu är det Toadman Interactives tur.

Enad Global 7
Toadman Interactive heter moderbolaget där bland annat Toadman Studios ingår. Nu har Interactive bytt namn till Enad Global 7 eller EG7 som loggan säger. Ett namn som kanske inte direkt rullar av tungan, men å andra sidan är det inte det varumärket som kommer att vara ämnat för konsumenter.

I ett pressmeddelande kan man läsa följande om namnbytet
The strategic motive for the change of name to Enad Global 7 is to clarify the group structure and highlight the role of the parent company as a holding company. The Group currently has four primary, of each other independent, divisions: Toadman Studios, Antimatter Games, Petrol and Sold Out.

Och vd Robin Flodin säger följande ”The unveiling of EG7 is an important step in clarifying our transformation from solely a developer into a group of companies that covers the entire gaming value chain.”

Toadman Interactive LogoSista gången du ser den loggan.

Lämna ett svar