Visste du att...

Switch-bundle med Animal Crossing-tema

Nintendo Switch-bundle med Animal Crossing-tema

Ny Switch
Animal Crossing: New Horizons släpps till Nintendo Switch den 20 mars och för att fira det kommer det också en begränsad upplaga av en Nintendo Switch-bundle samtidigt. Bundlen går under namnet Limited Nintendo Switch Animal Crossing: New Horizons Edition och rullar i praktiken av tungan… Den innehåller en Nintendo Switch – surprise! – med Animal Crossing-tema och själva spelet Animal Crossing: New Horizons.

Den 20 mars släpps också två Switch-väskor; ”Nintendo Switch Animal Crossing: New Horizons Carrying Case & Screen Protector” och ”Nintendo Switch Lite Animal Crossing: New Horizons Carrying Case & Screen Protector”. För de som vill skydda sin Switch när den inte används.

Film som visar hur den begränsade Switchen ser ut ser du nedan

Lämna ett svar