Visste du att...

Taipei Game Show flyttas till sommaren

pax east 2019

Taipei ställer in i februari

Beslutet att klassa utbrottet som Public Health Emergency of International Concern (PHEIC) innebär bland annat att WHO får utfärda tillfälliga rekommendationer till världens länder och det har i sin tur gjort att många evenemang i Asien ställs in. Så även Taipei Game Show.

Taipei Game Show
Taipei Game Show skulle egentligen börja nästa vecka, men i och med Corona-viruset har evenemanget nu skjutits fram till sommaren. Organisatörerna ska återkomma med ett nytt datum, men vi förutsätter att även det kan komma att ändras beroende på virussituationen.

Nedan kan man läsa en kort utdrag från ett mail som skickades ut till besökare.

”Taipei Game Show is one of the iconic annual networking events. With that in mind, W.H.O. has declared global emergency as Wuhan coronavirus spreads. Considering mass gatherings like Taipei Game Show increase the chance of cluster infections, the organizing committee has decided to steer away from such unthinkable risks. We sincerely ask for your understanding on such a major decision. The detail of the execution on the postponement will be carefully discussed, and will be announced in the upcoming days.

The organizing committee is paying close attention to the announcements from Taiwan CDC. Once again, we would like to express our sincere gratitude on all of your understanding and cooperation. We wish you safe and healthy. Thank you.”

Bilden är från PAX Boston, som inte har något med Taipei och göra, men vi hade inga bilder från Taipei och man tager vad man haver.

Lämna ett svar