Visste du att...

Spelutvecklarkväll i Stockholm

Femhundra utvecklare på en bar

Med jämna mellanrum arrangeras det utvecklarsammankomster och i kväll var det Fatshark som stod för arrangemanget.

Utvecklarbar
Kvällens evenemang ägde rum på Clarion Hotel på Södermalm i Stockholm. Sammankomsterna brukar vara populära och så var det även i kväll. Över 500 utvecklar och studenter hittade dit. Man kunde skåda hoodisar – det vill säga utvecklarnas basplagg – med loggor från Avalanche, King, Arrowhead, Dice, Paradox och självklart Fatshark.

Strumpor och svärd
Fatshark såg till att ge alla ett par strumpor till alla som kom, så många som kommer att ha färgglada strumpor på jobbet imorgon? De hade även med sig sitt 17 kilo tunga svärd och det kan nog vara ett par bilder som dyker upp på Instagram kan vi tänka oss.

När äger nästa event rum?
Det finns ingen direkt kontinuitet i evenemangen, så nästa gång det blir av har vi ingen aning om.

Lämna ett svar