Visste du att...

Svenska 1993 Space Machine uppdateras

1993 Space Machine

1993 uppdateras till 2019

Kanske en överdrift, men nya saker som kommer göra spelet ännu roligare att spela utlovas.

1993 Space Machine
Spelet har fått nytt liv skulle man kunna säga via en ny utvecklare som tagit över projektet tillsammans med kärnan av originalutvecklarna.

1993 Space Machine var ett helt nytt spel som var 23 år gammalt när det släpptes. Det hade nämligen utvecklats till Commodore Amiga 1993, men blev aldrig utgivet. 23 år senare släpptes det till PC i stället – och även om ingen säger det, så tror och hoppas vi att det kommer på andra plattformar framöver. Men ny entusiasm och nya utvecklarstudion Limit Break finns i alla fall möjligheterna.

“When we finally released the game some 23 years late, it was the original game that was supposed to be released on the Amiga back in the ‘90s.” säger Krister Karlsson, Game Designer 1993 Space Machine. “Now we have improved on a few things that will make the game fit better how we play games nowadays, as well as added a few features not available back then.”

Nyheter
Ny nivå som heter Test Lab
Nybörjarläge
Bättre balanserat
Flera nivåer har förbättrats
Förbättrade bossar och deras attackmönster
Uppdaterade vapen
Fler vapen
Razer Chroma ledlampblinkeri

Och allt är helt gratis. Bara att starta spelet så uppdateras det automatiskt. Prata med utvecklarna kan man göra här och vill du köpa spelet så hittar du det på Steam.

Lämna ett svar