Visste du att...

Vi var på födelsedagsfest och firade Playstation

Playstation fyller 25 år

I kväll firades Sony Playstation som blev 25 år på Stockholms Spelmuseum. Vi var där.

25 år med Playstation
Tänka sig, att Playstation är 25 år. Ridge Racer och Tekken banade vägen. Wipeout och Destruction Derby är klassiker. Det är många timmar som spenderats tillsammans med diverse Playstation-versioner genom åren. Nu i kväll firade alltså Sony sin Playstation med födelsedagsfest på Stockholms Spelmuseum.

Tårta och diverse drycker fanns på plats. Tårtorna ser ni ovan och de var formade som första Playstation, med samma tråkiga färg. De borde egentlige varit blå och symboliserat debugkonsolen som spelade allt under solen. En recensents bäste vän.

På plats fanns diverse journalister som skrivit om spel genom åren och annat löst folk. Tillställningen var trevlig och många minnen från förr poppade upp i samtal.

För er som inte var på plats kan vi meddela att det var en prinsesstårta i grunden och att om man bortser från tårta kan man besöka Stockholms Spelmuseum när som helst och i princip få samma upplevelse.

Lämna ett svar