Visste du att...

Link blir spelbar i Super Mario Maker 2

Gratisinnehåll till Super Mario Maker 2

Den 5 december kommer en kostnadsfri uppdatering till Super Mario Maker 2 på Nintendo Switch. Uppdateringen lägger till Link från The Legend of Zelda-serien som en spelbar karaktär, plus nya bandelar och ett nytt spelläge.

Shake your Super Mario Maker!
Efter att uppdateringen är nedladdad kommer ett Master Sword-objekt att vara tillgängligt att användas i banorna med designen 8-bitars Super Mario Bros. Plocka upp objektet och låt Mario förvandlas till Link, utrustad med en ny uppsättning drag som att attackera med ett svärd, skjuta pilar och släppa bomber.

Här är innehållet
• Dash Block: Tillgänglig för banorna i designen Super Mario 3D World. Ger Mario rejält med extra fart.
• Frozen Coin: Dessa mynt är omgivna av isblock och du kan bara komma åt dem om de smälts av eldkulor eller andra varma saker, inklusive en speciell och arg sol.
• P Block: Tryck på en P Switch och se vad som händer med P Blocken.
• Spike: Denna klassiska fiende hostar upp massiva spikbollar och kastar dem på Mario. Befinner du dig i snöterräng kastar Spike snöbollar istället!
• Pokey: Den välkända kaktus dyker upp Super Mario Maker 2 för första gången. Du kan till och med bestämma höjden på varje Pokey.

Ninji Speedruns
I det nya Ninji Speedruns-läget kan du ta dig an en utmaning på tid i banor skapade av Nintendo exklusivt för detta spelläge. Varje Ninji Speedrun-evenemang kommer att köras i ungefär en vecka, med nya utmaningar som delas ut regelbundet. Under evenemanget kommer spelarna att rangordnas efter deras speltid på banan.

Lämna ett svar