Visste du att...

Cyberpunk visas på Dreamhack Winter

Cyberpunk 2077

Cyberpunk visas i Jönköping

Om du ska till Dreamhack Winter i Jönköping har du möjligheten att kika på vad andra redan sett världen över – att se någon från CD Projekt Red spela Cyberpunk 2077 live framför dig.

Dreamhack fyller 25 år
I år fyller – tydligen – Dreamhack 25 år och förutom allt vanligt som händer på Dreamhack, det vill säga spelande, drickande av energidryck, väldigt sporadiskt duschande och skräpmatsätande, kommer även Cyberpunk 2077 att krydda tillvaron.

På andra mässor har spelet visas varje halvtimme eller så i ett bås, men på Dreamhack Winter är det inte fullt lika ofta. Tre tillfällen, en gång om per dag, kommer spelat att visas i Hammarskjöldsalen. Huruvida man köar för att komma in eller hur det funkar vet vi inte, men information kommer säkert att finnas på plats. Eller, det kommer garanterat att finnas på plats, men säkert också via hemsidan med mera.

Tiderna för gameplay är…
• Fredag 29 nov 19:00
• Lördag 30 nov 15:00
• Söndag 1 dec 12:00

Cyberpunk 2077

Lämna ett svar