Visste du att...

Lång rollista i Kojimas nya spel

Kojimas Death Stranding radar upp kända skådisar

Hideo Kojima är hjärnan bakom spelet som utspelar sig i en dystopisk framtidsmiljö, där övernaturliga fenomen hotar att förgöra människosläktets öde. Kojima, som är en stor filmfanatiker, menar att bioduken varit en stor inspirationskälla för den kommande titeln.

Favoriten från tv-serien The Walking Deads
Norman Reedus har huvudrollen i Death Stranding – en kurir vid namn Sam. Karaktären Sam arbetar på det mystiska företaget Bridges och gör bud runt om i det sargade samhället. Reedus är mest känd för sin roll i serien The Walking Dead och minst känd för rollen i filmen Air – som nästan blev ett spel, men ändå inte.

Dansk dynamit
Mads Mikkelsen är en dansk skådespelare som bland annat medverkat i Star Wars-filmen Rogue One, The Hunt och Doktor Strange. Mikkelsen är även känd för sina skurkroller i Hannibal-serien och James Bond: Casino Royale. I Death Stranding intar Mikkelsen rollen som en mystisk militär vid namn Cliff, som leder ett gäng skelettsoldater med hjälp av sina övernaturliga krafter.

Den franska skådespelerskan Léa Seydoux spelar titelns kvinnliga huvudroll vid namn Fragile. Karaktären är sammanknuten till huvudprotagonisten Sam och kämpar för att rädda människosläktet från att utplånas från jorden. Seydoux är känd från filmer som Midnight in Paris, Mission: Impossible – Ghost Protocol och samt 007 Spectre.

Fler på rollistan är Lindsay Wagner (The Bionic Woman), Troy Baker (The Last of Us, Uncharted) och Guillermo del Toro (Hellboy, Pan’s Labyrinth, The Shapte of Water). Du ser många av dem i den väldigt långa trailern nedan.

Lämna ett svar