Visste du att...

Playstation Now blir billigare

God of War Kratos

Playstation Now blir billigare

Xbox Game Pass är fantastiskt och har tagit ledningen bland konsolernas prenumerationstjänster, så nu kontrar Playstation och förbättrar Now-tjänsten.

Playstation nu
Efter den senaste globala expansionen för Playstation Now, vilken täcker 19 territorier, presenterade Sony idag lägre priser och fler storspel till sin prenumerationstjänst för molnbaserade spel. Playstation Now-abonnemang kostar nu 110 kronor för en månadsprenumeration. Som lockbete för att slå till adderas under en begränsad spel som Grand Theft Auto V och God of War.

Playstation Now är den enda abonnemangstjänsten för konsolspel som använder molnteknik för att leverera spel. Från och med idag erbjuds Playstation Now till följande priser; 110 kronor per månad, 270 kronor per kvartal och 650 kronor per år.

”Efter Playstation Now-expansionen tidigare i år har vi täckning för mer än 70 procent av vår globala PS4-användarbas, vilket gör detta till det perfekta tillfället att förnya tjänsten med ett mer tilltalande pris och ett starkare innehållserbjudande. Vi har samlat på oss massor av kunskap om molnspel sedan Playstation Now lanserades 2014. Det, tillsammans med vår 25-åriga erfarenhet inom spelbranschen och de starka partnerskap vi har utvecklat tillsammans med spelutgivare, gör att vi kan fortsätta att vara ledande och nyskapande inom det här området i takt med att spelbranschen utvecklas” säger Jim Ryan, vd för Sony Interactive Entertainment.

playstation plusHar inget med artikeln att göra, men bilden är ju färgglad och har med Sony att göra.

Lämna ett svar