Visste du att...

Playstation 4 Pro-paket med NHL 20

Elias Pettersson på PS4-budle

För icke hockeyintresserade är Elias Pettersson en av våra svenska superstjärnor i NHL – även om han inte fick med sig bucklan till Sundsvall.

Playstation 4 Pro och EA Sports NHL 20-paket
Elias Pettersson, stjärnan på det svenska omslaget av NHL 20 kommer även pryda omslaget av Playstation 4 Pro-bundling.

”NHL-spelen har alltid varit populära i Sverige, även sett till en global nivå. Årets NHL 20-lansering är även historisk för Playstation eftersom vi för första gången lanserar en bundling med Playstation Pro 4 och NHL 20. Med Elias Pettersson på det svenska omslaget kan vi inte vara annat än nöjda” säger Stefan Janse, nordisk försäljningsdirektör på Playstation.

För att kommentera på citatet ovan så är det självklart att det är första gången som PS4 Pro och NHL 20 samarbetar, när skulle de gjort det tidigare? Innan spelet fanns? Men vi tog med det trots att det är lite godag yxskaft.

13:e september
Om du inte redan äger en Playstation 4 och dessutom är en hockeyfantast. Då har du inget att vänta på, eller du får vänta till den 13:e september då NHL-paketet släpps.

För de som är intresserade. Varje år får alla vinnare av NHL, riktiga saken då, ta med sig bucklan till sin hemstad och i år var den för tredje gången i Boden. Det är där det händer.

Lämna ett svar