Visste du att...

Vi har tittat på Cyberpunk 2077 – igen

Vi har Cyberpunkat igen

Ännu en genomgång av Cyberpunk 2077, men det här nog den sista innan lanseringen.

16:e mars 2020
Vi har sett Cyberpunk på förra årets Gamescom, på E3 och nu på Gamescom igen. Det var samma demo som på E3, så det var inte något direkt nytt under solen, men fortfarande kul att se på. Presentatörerna har sin lilla stund av skådespeleri som gör att demovisningarna blir roligare.

Imponerande
Keanu Reeves hjälper huvudkaraktären V att ta sig genom sina uppdrag. Det som visas är att V hjälper ett Haitiskt gäng, vilket visar sig vara något dumt. De gör sig nämligen av med alla sina konsulter efter de nyttjat dem. Men det får V reda på och kan korrigera längs vägen.

Spelet imponerar och det kommer – självklart – att välta alla kiosker i världen när det kommer. Vi ser fram mot det, minst sagt.

Cyberpunk 2077

Lämna ett svar