Visste du att...

Hayfever är första spelet från Zordix Publishing

Första spelet från Zordix Publishing

Hayfever från Luleåbaserade Pixadome är första spelet under Zordix nya arbetsområde.

Hayfever
Ett plattoformsspel med pixeldesign är vad Pixadome och Zordix bjuder på. Spelet heter Hayfever och handlar om brevbäraren Thomas som förefaller ha hösnuva. Trailern ser ni längst ner som visar på diverse olika spelupplägg och även bjuder på en rejäl nysning. Totalt 140 nivåer över fyra årstider och det gäller att hitta de försvunna breven. Tvivlar på att Postnord kommer vilja vara sponsor till det här spelet, lite för verkligt där kanske.

För de som vill visa upp sin Hayfever-kunskap kommer det även finnas ett Speedrunner-läge.

Alla plattformar
Pixadome har höga ambitioner och siktar på att lansera spelet på allt som spelar i princip. Nintendo Switch, Playstation 4, Xbox One och PC. Lanseringsdatum är inte bestämt, men de har meddelat första kvartalet 2020 som lanseringsperiod.

Lämna ett svar