Visste du att...

Cloud Stinger – Nya trådlösa lurar från HyperX

HyperX Cloud Stinger ger trådlöst spelande till PC och PS4

17 timmars trådlöst spelande utlovar HyperX

HyperX lanserar Cloud Stinger Wireless
Cloud Stinger Wireless väger endast 270 gram och har öronkåpor som kan roteras i 90 grader för en bekväm passform. Den har dessutom upp till 17 timmars batteritid på en enda laddning. De är även utrustad med volymkontroll på öronkåpan, en brusreducerande-mikrofon med enkel mute-funktion och 50 mm stora drivelement som ger högkvalitativt ljud med tydlig ljudprecision. Det trådlösa headsetet ger ett bra ljud för spel, chatt och filmtittande till ett överkomligt pris.

”Vi är glada att kunna utöka vår prisbelönta headset-serie med tillskottet av HyperX Cloud Stinger Wireless, ett prisvärt trådlöst headset som endast kostar 979 kronor. Vi letar alltid efter nya sätt att leverera en fantastisk användarupplevelse och genom att utöka vår Stinger-serie med ett trådlöst headset kan vi erbjuda fler val till våra fans” säger Julien Millet, Business Manager på HyperX EMEA.

Att kalla sina kunder för fans är kanske liiiiiiiiiite överdrivet, men Millet får väl säga vad han vill.

Specifikationer
Högtalarelement: Dynamiska, 50mm med neodymmagneter
Typ: over-ear, sluten baksida
Frekvens: 20Hz-20,000Hz
Impedans: 32 Ω
Trycknivå på ljud: 109dBSPL/mW vid 1kHz
T.H.D.: 2%
Vikt: 270g
Sladdlängd och anslutning: USB-laddningssladd (1m)

Mikrofon
Element: Elektrisk kondensatormikrofon
Polar pattern: Enkelriktad, brusreducerande
Frekvens: 100Hz-7,000Hz
Känslighet: -47dBV (0dB=1V/Pa,1kHz)

Batteritid
17 timmar

Trådlös räckvidd
2.4GHz
Upp till 12 meter

Hörlurarna funkar till både PC och PS4.

Lämna ett svar