Visste du att...

Zordix ökar verksamheten och blir utgivare

Zordix öppnar upp Zordix Publishing

Vem är inte en utgivare numera kan man undra?

Zordix Publishing
Det är nästan så att det är en trend, men framgångsrika spelutvecklare brukar starta en utgivningssektion, se bara på Starbreeze. Eller, vänta nu. Fast, de är ett av många exempel. Andra är Thunderful och Getgänget. Nu har i alla fall Umeåbaserade Zordix gjrot slag i saken och kommer att agera utgivare under namnet Zordix Publishing.

I ett pressmeddelandet säger Zordix att de kommer att fokusera på etablera titlar med stort potential från indiestudios, vilket då innebär att om du som läser det här är indieutvecklare och letar utgivare är det här du ska klicka.

“We are happy and proud to be able to present our next venture in Zordix Publishing. This venture will allow us to reinvest our earnings into new exciting game developers where we see a lot of potential, while also giving back to the industry. Zordix Publishing will be a key strategic move for us, and we look forward with great excitement” sade Zordix vd Matti Larsson om det hela.

Zordix nästa egna spel kommer att ges ut via Big Ben och det heter Overpass.

Overpass

Lämna ett svar