Visste du att...

Wreckfest släpps den 27:e augusti

Finska Wreckfest kommer den 27:e augusti

Drive fast. Hit first. Die last.

Destruction Derby
För de som saknat Psygnosis Destruction Derby till Playstation, då kommer en variant av det från finska Bugbear, vilka ägs av svenska THQ Nordic. Wreckfest kommer till Playstation 4 och Xbox One. Det finns redan ute till PC, men versionen som konsolspelare får ska vara enormt förbättrad enligt utvecklarna.

Förhandsboka
Det går bra att förhandsboka Wreckfest nu för att få lite extra prylar med på köpet. Spelet kommer sedan att finnas tillgängligt från och med den 27:e augusti. Det är veckan efter Gamescom i Tyskland, så vi förväntar oss att THQ Nordic kommer slå på trumman för att konvertera besökarna till köpare av spelet. Vill du förhandsboka gör du det här.

”It’s a great day! Bugbear Entertainment has been working hard on Wreckfest and we are happy to finally welcome the console players to the racing tracks. We’ve improved the PC version from 2018 tremendously, new tracks, cars, options, customizations and more – It’s the best banger racing experience ever.” säger Janne Alanenpää, vd och Creative Director, Bugbear Entertainment.

Pre-order-trailern.

Lämna ett svar